BEGELEIDER GEHANDICAPTENZORG STICHTING MIES

Functieomschrijving

Voor ons team in Assendelft e.o. zijn wij per direct op zoek naar een cliëntbegeleider voor minimaal 4 uur per week en maximaal 24 uur per week. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste begeleider voor onze woonvoorziening waar 5 jongvolwassenen wonen.Als begeleider ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en de begeleiding van cliënten zodat zij een zo gewoon mogelijk leven kunnen leiden.
Er wordt gewerkt met wisselende diensten.

Algemeen:

Stichting Mies biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking, Mies heeft woonvoorzieningen en begeleid zelfstandig woonprojecten in de Zaanstreek. Stichting MIES is een kleinschalige platte organisatie, waar persoonlijke aandacht en de eigenheid van de cliënt centraal staat. Waar MIES uniek in is, is het snel kunnen anticiperen op woon en begeleidingswensen van de cliënt. In samenwerking/samenspraak met de cliënt gaan we deze uitdaging graag aan.

Taken en verantwoordelijkheden
Functie-eisen cliëntbegeleider/woonbegeleider

• Je bent een zeer flexibel persoon en bereid om onregelmatig te werken.
  • Je staat sterk in je schoenen en hebt gevoel voor humor
  • Als cliëntbegeleider verricht je taken op het gebied van het ondersteunen bij handelingen en het bieden van structuur aan de cliënten van Stichting Mies. Dit doe je op basis van de doelen in het zorgplan van de cliënt.
  • Je bent gericht op het zo zelfstandig mogelijk maken van de cliënten in hun dagelijkse situatie maar ook gericht op de toekomst.
  • Je hebt goed contact met het netwerk van de cliënt.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent hierbij oplossingsgericht.Je communiceert open, vriendelijk en duidelijk.

Kwalificaties en vaardigheden
Overige functie eisen:

• Minimaal MBO 3, 4 werk- en denkniveau en of HBO, SPH/Pedagogiek.
  • Professionele kennis met betrekking tot de doelgroep verstandelijk gehandicapten.
  • Kennis van gebruikte methoden; methoden kunnen toepassen.
  • Kennis van het werken met instructies en kwaliteitsprotocollen.
  • Kennis hebben van office 365.
  • Het hebben van een rijbewijs strekt tot de aanbeveling. Er is een auto aanwezig bij het team.

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring volgens cao-gehandicaptenzorg afhankelijk van kennis en ervaring. (FWG 33-35 – FWG 40)

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marijke Zaal, directeur stichting Mies telefoonnummer: 06 - 28 97 99 60

Sollicitatiebrieven voorzien van CV, kunnen voor 1 juli, gestuurd worden naar marijke@stichtingmies.nl

Vrijwilligers gevraagd.

welke dag kunt u ons helpen?

ma/do in ons winkeltje in wormerveer van 10:00-12:00.
En in de avond uren 17:00-20:00 als kook vrijwilliger.
mail naar: werkcentrum@stichtingmies.nl