Begeleider gehandicapten zorg Stichting Mies

Functieomschrijving

Voor ons team in Assendelft e.o. zijn wij per direct op zoek naar een cliëntbegeleider voor minimaal 16 uur per week. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste begeleider voor onze woonvoorziening waar 5 jongvolwassenen wonen. De cliënten (lvb/mvb) hebben een stoornis binnen het Autisme Spectrum. Als begeleider ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en de begeleiding van cliënten zodat zij een zo gewoon mogelijk leven kunnen leiden.

Er wordt gewerkt met wisselende diensten.

Algemeen:

Stichting Mies biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking, Mies heeft woonvoorzieningen en begeleid zelfstandig woonprojecten in de Zaanstreek. Stichting MIES is een kleinschalige platte organisatie, waar persoonlijke aandacht en de eigenheid van de cliënt centraal staat. Waar MIES uniek in is, is het snel kunnen anticiperen op woon en begeleidingswensen van de cliënt. In samenwerking/samenspraak met de cliënt gaan we deze uitdaging graag aan. In de ambulante woonvoorzieningen is naast autisme ook soms sprake van psychopathologie bij de jongeren.

Taken en verantwoordelijkheden

Functie-eisen cliëntbegeleider/woonbegeleider

• Je bent een zeer flexibel persoon en bereid om onregelmatig te werken.
  • Je staat sterk in je schoenen en hebt gevoel voor humor.
  • Als cliëntbegeleider verricht je taken op het gebied van het ondersteunen bij handelingen en het bieden van structuur aan de cliënten van Stichting Mies. Dit doe je op basis van de doelen in het zorgplan van de cliënt.
  • Je bent gericht op het zo zelfstandig mogelijk maken van de cliënten in hun dagelijkse situatie maar ook gericht op de toekomst.
  • Je hebt goed contact met het netwerk van de cliënt.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent hierbij oplossingsgericht.
  • Ervaring met psychopathologie en of werken met mensen in het autistisch spectrum strekt tot aanbeveling.
  • Je communiceert open, vriendelijk en duidelijk.

Kwalificaties en vaardigheden

Overige functie eisen:

• Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en of HBO, SPH/Pedagogiek.
  • Ervaring in het werken op een woongroep of in een ambulant team.
  • Professionele kennis met betrekking tot de doelgroep verstandelijk gehandicapten, lvg, psychiatrische ziektebeelden.
  • Kennis van gebruikte methoden; methoden kunnen toepassen.
  • Kennis van het werken met instructies en kwaliteitsprotocollen.
  • Kennis hebben van windows 7, windows mail, google docs.
  • Het hebben van een rijbewijs strekt tot de aanbeveling. Er is een auto aanwezig bij het team.

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring volgens cao-gehandicaptenzorg afhankelijk van kennis en ervaring. (FWG 35 – FWG 40)

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met
Patty Roozeboom, teamleidster van de locatie onder telefoonnummer 0619852901 of
Corine Koot, 0649491743 (ma-di-do)

Sollicitatiebrieven voorzien van CV, kunnen voor 23 september 2018 gestuurd worden naar
Patty Roozeboom via : patty@stichtingmies.nl

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 39/40 (2018)

Begeleider gehandicaptenzorg - Woonbegeleider

Functieomschrijving

Voor ons team in Assendelft e.o. zijn wij per direct op zoek naar een cliëntbegeleider voor minimaal 16 uur per week. Het team werkt samen met het ambulante team vanuit een woonvoorziening in de Dorpsstraat te Assendelft. In de praktijk houdt dit in dat je zowel in de woonvoorziening als in het ambulante team zou kunnen meedraaien. Er wordt gewerkt met wisselende diensten.

Algemeen:

Taken en verantwoordelijkheden

Functie-eisen cliëntbegeleider/woonbegeleider

• Je bent een zeer flexibel persoon en bereid om onregelmatig te werken.
  • Je staat sterk in je schoenen en hebt gevoel voor humor
  • Je hebt goed contact met het netwerk van de cliënt.
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent hierbij oplossingsgericht.
  • Je communiceert open, vriendelijk en duidelijk.

Kwalificaties en vaardigheden

Overige functie eisen:

• Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en of HBO, SPH/Pedagogiek.
  • Ervaring in het werken op een woongroep of in een ambulant team.
  • Kennis van gebruikte methoden; methoden kunnen toepassen.
  • Kennis van het werken met instructies en kwaliteitsprotocollen.
  • Kennis hebben van windows 7, windows mail, google docs.

Arbeidsvoorwaarden

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patty Roozeboom, teamleidster van de locatie onder telefoonnummer
06 – 19852901 of Corine Koot, 06-49491743 (ma-di-do)

Sollicitatiebrieven voorzien van CV, kunnen voor 1 juni 2018 gestuurd worden naar

Patty Roozeboom via de Indeed sollicitatielink.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 23/24 (2018)

Soort dienstverband: Deeltijd